BALIKESİR / KEPSUT - Halk Eğitim Merkezi

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Listesi

Nis

Kurslarımıza, formu doldurup getirerek yada kurumumuza gelip doldurarak başvuru yapabilirsiniz.

Şbt

II. dönem sınav giriş yerleri 14 Mart 2016 tarihinden itibaren internette yayınlanmaya başlanacak olup sınavlar ise  19-20 Mart 2016 yapılacaktır.

Okul Aile Birliği Görev Tarihi : 03.11.2015 - 03.11.2016

OKUL AİLE BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU :

Başkan :           Recep KOYUNCU     0542 673 1933

Sayman :          Hasan GÜNEŞ         0506 544 1490

Başkan Yard. : İrfan KAÇAN

Yazman :          Tuğba AÇIKGÖZ

Üye :                  Nedim ERBOZ

OKUL AİLE BİRLİĞİ DENETİM KURULU :

Başkan :                         Canan İKİZ            0542 511 1560

Başkan Yard. :                Ayşe BODUR

ÖğretMEN Temsilcisi : Bülent ALPTEKİN

Ock

Eğitim Süresi 312 saat´tir.

Ahşap malzeme bilgisine sahip, ahşap objeye uygun hazırlık yapan, ahşaba oyma, kakma, tornalama gibi teknikleri uygulama ve renklendirmesini yapma bilgi ve becerisi kazandırılır.

Konu Başlıkları: Objeleri açık koyu, gölge ve ışık ile çalışma, kompozisyonu renklendirme, desen panosu, desen çizme ve aktarma, ahşap süslemede boyama, dekoratif işlemler, el sanatları ürünlerinin bakımı ve korunması.

İstihdam Alanları: Bu branşta eğitim alanlar, ilgili sektördeki atölye ve işletmelerde çalışabilir, kendi iş yerlerinde üretim yapabilirler.

Ock

Hızlı Klavye Kullanımı (F Klavye) kursumuz yoğun taleple karşılanmış ve kursa kayıtlar sona ermiştir.Gösterdiğiniz ilgi için tüm Kepsut halkına teşekkür ederiz.

Ock

Hızlı Klavye Kullanımı (F Klavye) kursumuz açılacaktır. Kayıtlar 16.01.2015 Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecektir