BALIKESİR / KEPSUT - Kepsut Halk Eğitimi Merkezi

Mrt

- Usta Öğreticilerimizin maaşları kurumumuz tarafından hesaplanıp Maliye Yönetim Sistemi üzerinden hesaplara aktarıldığında kontrol edilmesi ve hataların maddi cezai işlem oluşmaması için kurumumuza 3 gün içinde bildirilmesi.

- Usta Öğreticilerimizin kursa başlamadan önce, kurumumuz tarafından yapılan sigorta giriş işlemleri evrağını kurumumuza gelerek imzalamaları, kurs bitiminde sonra sigorta çıkışlarını yaptığımızda da yine takiplerini yapmaları.

- Usta Öğreticilerimizin sigorta ve E-bildirge gün sayıları teslim edilecek puantajlara göre yapılacağından hak kaybı doğmaması için puantajların her ayın 20-27'si arasında teslim edilmesi gerekmektedir.

Mrt

Kurs tanıtım ve kurs ziyaretleri kapsamında haftada bir geceleri gerçekleştirdiğimiz köy ziyaretlerinde bu hafta Örencik kırsal mahallesindeydik.

Şbt

Karaçaltı Köyü'nde açılan İğne Oyası kursumuzu ziyaret ettik ve devam eden diğer kurslar hakkında bilgi aldık.

AÇIK LİSE ve ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Ekm

Öğrencilerin Dikkatine! 2023-1 Dönemi Sınavı 23-24 Aralık 2023 Tarihlerinde Basılı Evrakla Okullarda Yüz Yüze Yapılması Planlanmaktadır.

2023-1 Dönemi Sınavına Seçtiğiniz Sınav Bölgesinde Katılacaksınız.

Bu Nedenle Sınav Bölgenizi Kontrol Ederek Gerekli Değişiklikleri Yapıp "Kaydet" Butonuna Tıklayınız. Ayrıca Telefon Numaranızın Güncel Olmasına Dikkat ediniz.

Ekm

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİNDE BİYOMETRİK FOTOGRAFI OLMAYAN ÖĞRENCİLER SINAV KATILIM ÜCRETİNİ YATIRSALAR DAHİ OTOMATİK KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ YAPILMAYACAKTIR. BU DURUMDAKİ ÖĞRENCİLERİN KAYIT YENİLEME İŞLEMİNİN YAPILABİLMESİ İÇİN BİYOMETRİK FOTOGRAFLARINI İLAN EDİLEN KAYIT YENİLEME TARİHLERİ ARASINDA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜKLERİNE MÜRACAAT EDEREK AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİNE YÜKLETMESİ GEREKMEKTEDİR.

Eyl

Adem Merkezi İşbirliği ile açılan El Sanatları, Amigurumi ve Giyim Kurslarımızın Sergisi Yapıldı

May

Kepsut Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde açtığımız Halk Oyunları Kursundaki öğrencilerimiz 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda sahne aldılar.

May

Hayat boyu öğrenmenin gerekliliği ve yetişkin eğitimi gibi konularda yayımlanmış olan son dönem yayınlar kururumumuz tarafından incelendi.

Makalenin pdf hali aşağıdaki linktedir. Faydalanmak isteyenler inceleyebilir.

May

İlçemizin en uzak köylerinden olan YEŞİLDAĞ'da vatandaşlarımızın talebi üzerine hayvancılık kursları açıldı.

30 gün süren eğitim sonunda kursiyerlerimiz belge sahibi olup aynı zamanda daha bilinçli olarak hayvancılık yapmaya başladılar.

Köy'de bulunanan ve atıl vaziyetteki eski bir bina kurs merkezi haline getirilip eğitimler burada verildi.

Yeşildağ Köyü muhtarımıza ve halkımıza bu binayı eğitim için kazandırmakta bizlere yardım ettikleri için teşekkür ediyoruz.

Nis

Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm projesi kapsamında Hacer Özer İlkokulu ve Cumhuriyet İlkokullarında açılan kurslarımızda yapılan oyuncaklar, 23 Nisan haftasında öğrencilere dağıtıldı.

Hacer Özer İlkokulu ve Orta Öğrenim Kız Öğrenci Yurdunda açtığımz kurslar

Ara

Osmaniye Köyünde açtığımız halı dokuma kursunu vali beyin eşi hanımefendi ziyaret ettiler ve kursiyerlerle sohbet edip halı dokudular.

Mrt

Bağlama kursu kursiyerlerimiz, Hacer Özer İlkokulu öğrencilerine yönelik açtığıımız Ritim kursu öğrencilerimiz ve Yatılı Bölge Ortaokulu´nda açtığımız Halk Oyunları kursu öğrencilerimiz ile program düzenlendik. Programa Kaymakamımız Murat ATICI, daire amirleri, kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.